На Харківщині сталася надзвичайна подія у одній із аптек. До будівлі, яка розташована в Немишлянському районі, ввійшов чоловік і навмисно затягнув продавчиню у підсобку.

Там злочинець жорстоко познущався над жінкою. Після скоєного злодій вкрав у своєї жертви телефон і втік. Про це інформує ресурс newsmax.

Зазначається, що місцевим співробітникам поліції вдалося затримати злодія. Тепер з'ясовуються обставини і подробиці того інциденту.

Нагадаємо, понад півсотні людей стали жертвами прориву дамби у Бразилії. Інцидент трапився внаслідок того, що не витримали споруди, які утримували воду з відходами металургійної промисловості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Наразі повідомляється про, шонайменше, 50 загиблих людей. Надзвичайна подія трапилася на греблі шахти корпорації Vale в південному бразильському штаті Мінас-Жерайс.

У свою чергу, мер міста Брумадінью Авімар де Мелу сказав, що "все відбувається дуже швидко", грязьові потоки продовжують спускатися по річці.

Раніше повідомлялося, що зухвалі грабіжники розгромили банкомат державного "Приватбанку" і викрали гроші.

Інцидент стався в ніч з неділі на понеділок у селі Соколівка Черкаської області.

"Банда для підриву банкомата застосувала повітряно-газову суміш в приміщенні сільської ради по вулиці Вишнева, 20", - йдеться в повідомленні."Обставини пограбування і загальний нанесений збиток підраховується окремо. Поліція зараз з'ясовує коло можливих підозрюваних у пограбуванні банкомату", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.uа , стало відомо про зухвалому пограбуванні Києво-Печерської Лаври. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення Мінкульту.

Міністр культури Євген Нищук заявив, що з Лаври пропали цінні ікони. А дізналися про це завдяки нещодавно проведеної інвентаризації. І ось, що цікаво. Зрозуміти, коли саме зникли ікони - неможливо, адже раніше подібні заходи не проводилися.

Знай.uа писав про те, що в Красноярському краї, в Росії, невідомий викрав автомобіль з 7-річною дитиною, який спав на задньому сидінні.