У Красноярському краї, що в Росії, невідомий викрав автомобіль з 7-річною дитиною, яка спала на задньому сидінні. Його батьки та власники легковика в той час пірнали в ополонку на свято Водохреща.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Сім'я на Водохреща приїхала до купелі в селище Солонці. По дорозі дитина заснула, й батьки вирішили не будити її. Вони пішли занурюватися у воду. Коли батьки хлопчика повернулися, то виявили, що їхній автомобіля марки Toyota зник разом зі сплячим сином в салоні.

Дорослі звернулися в поліцію. Однак в той же час батькам зателефонував син і повідомив своє приблизне місцезнаходження.

Виявилося, що викрадач не відразу помітив сплячу дитини на задньому сидінні. А коли побачив хлопця — кинув машину в Советскому районі та втік. Дитина не постраждала.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 35-річний чоловік, якого раніше вже судили за крадіжку та торгівлю наркотичними речовинами. Він зізнався в скоєному. Зараз чоловіка затримали для встановлення деталей інциденту. Грабіжнику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що незважаючи на справжні зимові холоди із снігопадами та посиленими морозами, крадії продовжують "полювати". Особливо уважними мають бути власники машин, оскільки одразу у декількох районах столиці зафіксовані випадки саме автомобільних пограбувань.

Як повідомляв портал "Знай.ua", викрадення автомобілів - це часте явище не тільки в Україні, але і у всьому світі. Викрадачі з кожним роком удосконалюють свої навички. Ми підібрали корисні поради, які допоможуть вам убезпечити свій автомобіль.

Також "Знай.ua" писав, що знаменитим викрадачем людей виявився колишній СБУшник. Замовниками злочину виявилися 56-річний житель тимчасово окупованій території Донецької області та його син, які одночасно є родичами потерпілого.