В американському штаті Вісконсін знайшлася 13-річна Джеймі Клосс, що зникла з свого будинку в містечку Баррон. Дівчинку ніхто не бачив з тих пір, як її батьки були знайдені мертвими.

З 15 жовтня поліція і ФБР активно шукали дівчинку, але не змогли знайти жодних ключів до пошуку вбивці і викрадача дитини. Джеймі майже приписали до разраду загиблих.

Школярці дивом вдалося втекти від злочинця. Вона кинулася з благанням про допомогу до зустрінутої на вулиці жінці. Крістін Казінскас розповіла, що дівчинка була дуже виснаженою, брудної і "була схожа на привид". Вона була одягнена в чоловічі туфлі.

Вона розповіла поліції, що в будинку Джеймі не промовила ні слова і відмовилася їсти. Але почала грати з собакою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поліція майже одразу заарештувала головного підозрюваного у вбивстві та викраденні - 21-річного Джейка Томаса Паттерсона з Вісконсіна.

Поліцейські вважають, що Паттерсон убив батьків Джеймі саме тому, що хотів її викрасти. За їхніми словами він "планував свої дії і зробив багато кроків, щоб приховати свою особу".

Як пізніше з'ясувала поліція, дитину утримували у відокремленому будиночку в лісі в годині їзди від місця вбивства. Зараз Джеймі знаходиться у родичів.

"Те, через що вона пройшла, настільки жахливо, шалено і огидно, що навіть найзбоченіший режисер фільмів жахів не зміг би це відтворити", - пише видання Rafar Online.

Нагадаємо, у Києві колишня вчителька молодших класів намагалася підірвати житловий будинок. Зараз вже відомо, що інцидент, який ледь не перетворився на трагедію, стався 10 січня на вулиці Саратовській. Зокрема, посеред ночі мешканці будинку відчули різкий запах газу.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Києві біля станції метро Університет, на території ботсаду імені Олександра Фоміна було скоєно збройний напад на безпритульного чоловіка.

Також Знай.ua писав, днями стало відомо про трагічну загибель в Пуерто-Ріко відомого репера Кевіна Фрета.