Хакер за допомогою обману зумів отримати мільярди біткоїнів, і ледь не знищив криптовалюту.

Передає MyCrypter.

Біткоїн
Біткоїн

"Одному з творців біткоїна Сатоші Накамото (Satoshi Nakamoto) вдалося швидко здійснити хардфорк блокчейн-мережі і видалити зайві біткоїни, і тільки це врятувало майбутню найбільш популярну криптовалюту від смерті в дитинстві. Як з'ясувалося, код перевірки біткоїн-транзакцій не працює при випуску такої величезної кількості монет, чим і скористався зловмисник", — кажуть у виданні.

Зазначається, що максимальна кількість кріптовалюти обмежується лише кількома мільйонами.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Передбачається, що максимальна кількість біткоїнів може скласти 21 млн., однак хакер однією транзакцією створив у 8,784 рази більше монет, ніж повинно було існувати. Через п'ять годин після інциденту Сатоші випустив версію 0.3.1 біткоїна, яка запобігала майбутній спробі генерування монет таким чином, як це зробив хакер, і знищив 184.467 млрд. "зайвих" біткоїнів", — підкреслюють у виданні.

Нагадаємо, Bitcoin святкує 10-й день народження: з чого починалася ера криптовалют і що буде далі

Рівно 10 років тому, 3 січня 2009 року був створений перший блок і перші 50 биткоинов, пише Reuters.

Видання обрало важливі події у розвитку та становленні биткоина в його перше десятиліття.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Хакери вкрали секретні дані про теракт 11 вересня і вимагають викуп

Хакери украли документи про теракт 9/11, і вимагають за них викуп у биткоинах. Як пише Forbes, викрадачі вимагають поповнення їх гаманця в биткоинах. Зараз в соціальних мережах вони виклали деякі дані, проте запевняють, що у них є 18 тис. документи, пов'язані з терактом. Мова йде про документи, які вони нібито викрали у компаній страхування. Звичайно ж, секретні документи, і про них ніхто не повинен дізнатися. Це службова таємниця компанії.

Також Знай.ua" писав про те, що Відома компанія пропонує кредити за особливу валюту: деталі