У Києві на вулиці Касіяна (Теремки) сталася масштабна аварія. Інцидент стався на тепломережі, за адресою Касіяна 1/10, 26 січня, частина жителів Києва втратила опалення і гарячу воду. У соціальних мережах мешканці пишуть, що одне з озер масиву Теремки -2 через аварію виявилося переповнене окропом. Масштаби були настільки катастрофічними, що у воді зварилися заживо риба та черепахи, а риба – та й зовсім в муках викидалася з окропу на лід.

Наголошується, що без централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово залишилося 76 споживачів: 50 житлових будинків, 5 шкіл, 6 дитячих садка, 1 поліклініка, 14 відомств (вул. Смолича, Касіяна, Лятошинського, Якубовського (Теремки-2).

"Аварійні бригади КП "Київтеплоенерго" оперативно прибули на місце пошкодження. Зараз там ведуться ремонтні роботи, під час яких планують замінити частину пошкодженого трубопроводу", - сказано в повідомленні.

Завершити ремонтні роботи і відновити постачання централізованого опалення та гарячого водопостачання планують до 20:00 26 січня.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше гігантські алігатори намертво вмерзли в лід: фото унікального явища.

Також раніше ми писали, що московські підлітки живцем спалили 15-річну дитину і втік з місця злочину. Потерпілого доставили в лікарню з 98% опіків тіла. Не читайте цю новину, якщо вам ще немає 18 або у вас є проблеми з нервами.

Крім того, наш портал повідомляв – у Харкові жінка зварилася заживо. Нещасний випадок стався на овочевій фабриці.

В Харківській області на овочевій фабриці стався нещасний випадок з 63-річною работицей. Жінка отримала опіки тіла 1-2 ступенів, за її життя борються лікарі. У прес-центрі Нацполиции Харківської області розповіли, що бригада "швидкої" привезла 16 січня у Змеевскую центральну лікарню жінку 63 років в критичному стані з серйозними опіками окропом.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що легендарна актриса спалила себе сама. Ми публікували моторошні подробиці смерті жінки, які спливли через 20 років.

Російська актриса Олена Майорова загинула ще в 1997 році. Тоді про її смерть говорили на всьому пострадянському просторі – смерть кінозірки була жахливою і болісною. Майорова фактично згоріла живцем, отримавши численні опіки в результаті неправильного поводження з вогнем. Багато фанатів і близькі люди актриси не можуть змиритися з її смертю незважаючи на те, що вже пройшло більше 20 років.

Також ми писали, що у Києві колишня вчителька хотіла підірвати житловий будинок: до трагедії залишалися лічені хвилини.