Російська актриса Олена Майорова загинула ще в 1997 році. Тоді про її смерть говорили на всьому пострадянському просторі – смерть кінозірки була жахливою і болісною. Майорова фактично згоріла живцем, отримавши численні опіки в результаті неправильного поводження з вогнем. Багато фанатів і близькі люди актриси не можуть змиритися з її смертю незважаючи на те, що вже пройшло більше 20 років. Однак звучать і такі думки, що трагічна смерть вже давно ходила за нею по п'ятах.

Як загинула Олена Майорова?

У день своєї загибелі — 23 серпня 1997 року — Олена Майорова була у себе вдома. Актриса спробувала засвітити гасову лампу, однак полум'я перекинулося на її одяг. Жінка запанікувала, вибігла з хати і кинулась у бік театру Моссовета, щоб попросити про допомогу. Майорову доставили в лікарню, де вона і померла.

Деякі родичі і друзі вважають, що Олена Майорова могла вбити себе сама. Так, один з друзів артистки розповів, що незадовго до смерті жінка виявляла в своїй поведінці дивацтва. Наприклад, на зйомках багатосерійного фільму "На ножах" Майорова виявляла нездоровий потяг до вогню, наводячи жах на оточуючих.

«В картині «На ножах» були дуже ефектні сцени. Наприклад, коли Олена підходить до палаючого каміна і падає біля. Режисер Олександр Орлов розповідав, що колеги боялися, спалахне, так близько Олена наближалася до вогню: «Їй шепочуть «не підходь», а вона, навпаки, все ближче, ближче», — розповів один з друзів Майорової.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він також згадав, що за два дні до своєї загибелі актриса не змогла приїхати на знімальний майданчик з-за хвороби.

«Орлов запитав: «сталося щось?», а вона відповіла «так». Сказала, що приїде в понеділок, позначилася хворий. У п'ятницю ввечері їй зателефонувала Тетяна Догілєва. Лена знову сипела в трубку і сказала, що у неї ангіна», — згадує один знаменитості.

Нагадаємо, померла американськая голлівудська актриса: світ у жалобі. Ця жінка співпрацювала з легендарним Френком Сінатрою і запам'яталася своїми видатними ролями.

Знай.иа писав, що названа причина смерті легендарного радянського музиканта: рекомендації лікарів його не зупинили. Він фактично сам загнав себе в могилу. Жахливі подробиці.

Нагадаємо, померла "найбагатша людина на Землі".

Як повідомляв "Знай.uа" помер класик індійського кіно.

Індійський кінорежисер Мринал Сен помер у віці 95 років.