У США померла знаменита американська актриса Верна Блум, зірка таких фільмів, як "Звіринець" (Animal house, 1978), (Contract on Cherry Street, 1977), Холодним поглядом" (Medium cool) та багатьох інших. Вірна знімалася у фільмах з легендарним Френком Сінатрою, співпрацювала з Мартіном Скорсезе і Клінтом Іствудом.

Життя Верни Блум обірвалося в штаті Мен, в місті Бар-Харбор, Верні було 80 років, пише Бізнес.Медіа з посиланням на Variety.

Згідно інформації, що надійшла від родини покійної актриси, перед смертю Верна Блум довгий час страждала деменцією.

Нагадаємо, зірка "Битви екстрасенсів" загинула прямо на Різдво: які сили вбили актрису. У жінки залишилися сиротами двоє дітей.

У Росії померла Дарія Воскобоєва - фіналістка 17-го сезону "Битви екстрасенсів". Про це у понеділок, 7 січня, повідомляють учасники шоу Влад Кадоні і Антон Мамон в Instagram.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Її не стало ще 6 січня, але рідні не захотіли розголошувати причину смерті, проте, за даними джерела в екстрених службах, вона була невиліковно хворий.

У Дарини залишилися двоє маленьких дітей.

Наголошується, що Воскобоєва спільно з колегами планувала на 6 січня "Різдвяні ворожіння", повинні були пройти в Санкт-Петербурзі. Однак за день до заходу зустріч була скасована. В 17-му сезоні "Битви екстрасенсів" Вона вийшла до фіналу і посіла четверте місце.

Пізніше на своїй сторінці в Instagram учасниця одного з сезонів "Битви" Ніколь Кузнєцова висловила співчуття родині колеги, а також розповіла про причини смерті. Безпосередньо причину вона не озвучила, але зробила ясний натяк додавши хештег #ракдурак, що вказує на те, що причиною смерті Воскобоевой стало онкологічне захворювання.

Також ми писали, що актор Джим Керрі впорався з депресією і вийшов у світ з новою коханою.

Знай.иа писав, що названа причина смерті легендарного радянського музиканта: рекомендації лікарів його не зупинили. Він фактично сам загнав себе в могилу. Жахливі подробиці.

Нагадаємо, помер "найбагатша людина на Землі".

Як повідомляв "Знай.uа" помер класик індійського кіно.

Індійський кінорежисер Мринал Сен помер у віці 95 років.

Про це повідомляє "УНН".

Діяч культури помер від хвороби серця в неділю в своєму будинку в Калькутті.

Мринал Сен - один із засновників "паралельного кіно" Індії. Так, він працював над фільмами "Бхуван Шом", "Анатомія голоду" і "Королівське полювання". В 1982 і 1996 роках Сен входив до журі Берлінського і Венеціанського кінофестивалів.

Також "Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".

У Москві помер актор Микола Караченцов