У Росії померла Дарія Воскобоєва - фіналістка 17-го сезону "Битви екстрасенсів". Про це в понеділок, 7 січня, повідомляють учасники шоу Влад Кадоні і Антон Мамон в Instagram.

Її не стало ще 6 січня, але рідні не захотіли розголошувати причину смерті, однак, за даними джерела в екстрених службах, вона була невиліковно хворою.

У Дарини залишилися двоє маленьких дітей.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Відзначається, що Воскобоєва спільно з колегами планувала на 6 січня "Різдвяні ворожіння", яка повинні були пройти в Санкт-Петербурзі. Однак за день до заходу зустріч була скасована. У 17-му сезоні "Битви екстрасенсів" Вона вийшла в фінал і зайняла четверте місце.

Пізніше на своїй сторінці Instagram учасниця одного з сезонів "Битви" Ніколь Кузнєцова висловила співчуття родині колеги, а також розповіла про причини смерті. Безпосередньо причину вона не озвучила, але зробила ясний натяк добавіd хештег # ракдурак, що вказує на те, що причиною смерті Воскобоєвої стало онкологічне захворювання.

"Ти боролася до останнього ... пішла ще одна відьма ... Немає слів ...", - написала Кузнєцова.

Дивіться: Померла учасниця "Битви екстрасенсів" Дар'я Воскобоєва

Нагадаємо, у мережу виклали пророцтво афонських старців про Путіна.Як повідомляв "Знай.ua", в Сіднеї в своїй квартирі знайшли тіло відомої австралійської моделі, акторки і телеведучої Анналіз Браакензик. Також "Знай.ua" писав, в Харкові на Московському проспекті зіткнулися Skoda Octavia і Daewoo Lanos.