У неділю, 6 січня, в Сіднеї в своїй квартирі знайшли труп відомої австралійської моделі, актриси і телеведучої по імені Анналіз Браакензик. Їй було 46 років.

В квартиру вона оселилася зовсім недавно – купила в квітні 2018 року після того, як розлучилася з чоловіком. Вони жила в шлюбі з Денні Голдбергом 16 років.

На сполох почали бити друзі актриси у четвер, 3 січня. Вони звернулися в поліцію і заявили, що Анналіз не відповідає на СМС. До того ж, вона довго не оновлювала свій Instagram, де на неї було підписано близько 40 тисяч користувачів.

Причину смерті поки не називають. За заявою місцевих ЗМІ, вона покінчила з собою. Анналіз Браакензик страждала від нападів депресії. Під час таких нападів вона залишала похмурі повідомлення в Instagram, які потім видаляла.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Актриса народилася 9 грудня 1972 року в Сіднеї. Знімалася у відомих австралійських серіалах. Найбільшу популярність вона отримала через рол в серіалі “Піца”. Вона зіграла там одну з головних ролей. У 2003 році мотивами серіалу зняли комедію “Жирна піца”. Браакензик знову зіграла в ньому свою героїню.

Також вона здобула популярність завдяки тому, що була дизайнером ювелірних виробів, жіночої білизни, піжам і халатів. Активно захищала тварин, дотримувалася вегетаріанства. Займалася веденням блогу про подорожі, випустила книгу про рецептів вегетаріанської кухні. Також вона зуміла придумати ідею для двох шоу - австралійського Love Lunch і британського Play Your Cards Right.

Нагадаємо, Помер "найбагатша людина на Землі": світ не може оговтатися від страшного горя

В Санкт-Петербурзі скончался радянський і російський літературознавець Борис Аверін, на момент смерті йому було 76 років.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Помер Іван Бортник: стало відомо, де і коли поховають культового радянського актора

Також Знай.uа" писав про те, що Названа причина смерті легендарного радянського музиканта: заклики лікарів його не зупинили