Мережа шокована кадрами, на яких 15-річний школяр був підпалений друзями.

В результаті трагедії він отримав 98% опіків тіла.

швидка
швидка

Камера відеоспостереження зуміла зняти страшні кадри.

На відео чітко показано, як школяр в палаючому одязі вибігає з під'їзду, а за ним і його приятелі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В одного з підлітків загорівся рукав, але він зумів загасити полум'я. Палії втекли, а хлопчик був знайдений в снігу з опіками 98% тіла.

Нагадаємо, У Харкові жінка зварилася живцем, лікарі роблять все можливе

В Харківській області на овочевій фабриці стався нещасний випадок з 63-річною работицей. Жінка отримала опіки тіла 1-2 ступенів, за її життя борються лікарі. У прес-центрі Нацполиции Харківської області розповіли, що бригада "швидкої" привезла 16 січня у Змеевскую центральну лікарню жінку 63 років в критичному стані з серйозними опіками окропом

Жінка працює на овочевій фабриці. При виконанні обов'язків поруч з нею зірвався шланг і ошпарил потерпілу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У Запоріжжі матір загиблих у пожежі дітей покінчила з собою: деталі трагедії, фото

Недалеко від Запоріжжя в селищі Степне під час страшного пожара у приватному будинку загинула сім'я. За інформацією рятувальників, з нез'ясованих причин загорівся приватний будинок, де перебували 29-річний чоловік (брат господині будинку) і двоє дітей — десяти і чотирьох років.

Також Знай.ua" писав про те, що Чоловік згорів живцем: не сказав дружині пароль від мобільного

В Індонезії жінка сожгла живцем свого чоловіка із-за того, що він не дав їй пароль від мобільного телефону.

Про це пише Metro.

Жінка облила чоловіка бензином з каністри, після чого підпалив запальничкою.

25-річна Ільхам Кахьяни попросила чоловіка Деді Пурнамы назвати пін від телефону. Він відмовився, через що між подружжям виникла сварка. Незабаром вона переросла в бійку, в результаті жінка схопила каністру з бензином і облила чоловіка.

Вона відразу ж підпалила дружина запальничкою, і його охопило полум'я. Дим помітив проходить повз чоловік - він прибіг і допоміг загасити Деді Пурнамы.