За попередньою інформацією, ДТП сталося сьогодні вночі, 29 січня, в районі населених пунктів Митниця і Гребник. Сталося кілька сутичок на високій швидкості, двоє людей померли на місці, ще один водій госпіталізований.

Водій за кермом Volkswagen Passat врізався у вантажний автомобіль DAF, після чого сталося зіткнення з ще одною вантажівкою, Mercedes, за кермом якого сидів іноземець. Про подію повідомив портал "Politeka".

В результаті зіткнення водій і пасажир легковика загинули на місці, водій Mercedes-a госпіталізований з травмою голови.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зараз йде процес опитування свідків автокатастрофи, щоб можна було позначити деталі і причину аварії.

Читайте також:

Як повідомляв портал "Знай.ua", неприємний інцидент стався в триповерховому торговому центрі "Міраж" в Харкові в ніч на понеділок. Масштабна пожежа охопила вогнем 360 кв. м. Про це йдеться в повідомленні ГСЧС України. На щастя, жертв і постраждалих немає.

Крім того, портал "Знай.ua" писав про те, що на лобовому склі автомобіля тепер будуть клеїти новий документ. Кабінет міністрів 23 січня ухвалив постанову про радіочастотної ідентифікації проходження техконтролю транспортом. На лобовому склі будуть клеїти мітку для автоматичного зчитування спеціальними приладами. Відповідні зміни прийняв Кабінет міністрів України.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що в суботу, 26 січня, близько 20:15 переповнений пасажирський автобус виконуючи обгін виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. Зіткнення завершилося падінням автобуса і вантажівки в ущелину. Відомо, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули щонайменше 14 осіб.

Ще раніше портал "Знай.ua" писав про те, що недалеко від столиці Туреччини Стамбула загорівся корабель. На місці працювали пожежні і рятувальники. Є інформація, що 11 осіб отримали травми і опіки, двоє - загинули.

Також портал "Знай.ua" писав про те, як в Запорізькій області в Мелітополі стався кричущий інцидент в одній з міських маршруток. Водій з невідомих причин закрив маршрутку і почав ображати неповнолітню дитину. Бабуся дівчинки просить очевидців допомогти в пошуках кривдника.