Донецьк продовжує повільно умирать.

Про це пише блогер Денис Казанський, повідомляє Gazeta.ua.

"Продовжую спостерігати за тим, як йде до дна моє рідне і колись успішне місто. Де рівень життя був одним з найвищих в Україні, а разом з ним і весь регіон", - пише Казанський.

З початку січня постійно приходять новини про те, що в ОРДЛО під вагою снігу провалюються дахи і руйнуються корпуси заводських цехів. Тільки за останній час сталося два смертельних випадки. Спочатку провалений дах вбив працівницю цеху Дебальцевського заводу металургійного машинобудування (де зараз, за чутками, фасують палені сигарети).

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

А 28 січня розвалився цех Горлівського машзаводу - тут також загинув робітник. Очевидно, що на окупованій території зовсім перестали доглядати за будівлями та підтримувати інфраструктуру, і в результаті - вже кілька смертей.

Пишуть і про катастрофічну ситуацію в Донэлектроавтотрансе. У Донецьку не вистачає близько 200 водіїв трамваїв і тролейбусів. Водіям там зараз платять 8-9 тис. рублів. Це десь 3,8-4,4 тис. грн. Дійсно, катастрофа. Так, у Краматорську сьогодні зарплата водіїв тролейбусів від 7,5 до 11 тис. грн. Хто міг уявити собі таке?

Неприбране, гниюче сміття, нечищенный сніг, віялові відключення електрики, перебої з водою - все це засоби розвалу сфери комунального господарства на окупованих територіях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі пропав кремлівський посланник. Шукають пожежники, шукає міліція: пропав ватажок "ЛНР".

Як повідомляв Знай.uа,українська армія створила корпус і танкову бригаду резерву. Це вже заправлена техніка з екіпажем, тому вона зможе миттєво відреагувати на можливу ескалацію агресії РФ, заявив глава Міноборони.

Знай.uа писав, що ОБСЄ обнадіяла планом "проти Путіна", Україну підтримує весь світ. Мінські угоди себе вичерпали. Про це розповів Спеціальний представник чинного голови ОБСЄ в Україні та у Тристоронній контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Мартін Сайдик.