На Закарпатті конфлікт між віруючими закінчився трагедією. Пенсіонер образив дівчину, яка стояла біля стенду "Свідків Єгови", і того ж вечора її батько вбив його. Інцидент сталася два роки тому, але суд виніс вердикт тільки зараз. Про це пише місцеве видання "Неділя Закарпатські новини".

Як зазначили в поліції, 78-річний дід Степан помер у результаті падіння. Він накричав на дитину підозрюваного по імені Іван. Той прийшов до пенсіонера додому разом з дружиною Галиною щоб з'ясувати стосунки.

Під час розмови виник конфлікт, в ході якого дід штовхнув Галину. Іван побачивши це, підбіг до Степана і вдарив ногою живіт, а потім праве око. Від ударів чоловік впав на бетонну доріжку.

78-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Суд визнав Івана винним у ненавмисному вбивстві і засудив до трьох років позбавлення волі і зобов'язав відшкодувати сім'ї померлого 41 400 гривень матеріального збитку.

лікарня
лікарня

Раніше повідомлялося, в середу, 30 січня, у Харкові чоловік намагався вбити трьох відвідувачів кафе.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

За словами правоохоронців, інцидент стався в ніч на 30 січня в Московському районі під час нетверезого відпочинку компанії.

поліція
поліція

За даними поліції, в одного з відвідувачів кафе після вживання спиртних напоїв виник конфлікт з трьома громадянами. У результаті зловмисник кілька разів ударив ножем у грудну клітку 32 і 36-річних чоловіків та 30-річну жінку.

Постраждалі доставлені в лікарню, зараз стан їхнього здоров'я медики оцінюють як задовільний.

Патрульна поліція України
Патрульна поліція України

У даний час відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1, 2 ч., ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Статтею передбачено позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, в Києві перехожі виявили бездиханне тіло чоловіка.

Раніше Знай.uа повідомляв, бабуся з дідусем живцем спалили рідного онука.

Також Знай.uа писав, молодой українець зник з нічного поїзда, тіло знайшли на проміжній станції.