Борис Кондрашин 20 років працював лікарем-терапевтом.

Виявилося, що чоловік працював кілька років у челябінській лікарні. Він так увійшов у образ, що ніхто не міг подумати, що він має проблеми з психікою та на його совісті вбивство однокласника. Чоловік мав проблеми із психікою, про які ніхто не знав.

Інцидент стався на Уралі. Чоловік приховував, що він маніяк, який розчленовує пацієнтів. Також він періодично писав на медичних форумах, аби його не могли в чомусь запідозрити. Але саме там одному із психіатрів обличчя «спеціаліста» здалося доволі знайомим. Він звернувся до правоохоронних органів, бо впізнав чоловіка, і Кондрашина арештували.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Свій перший злочин Борис Кондрашин скоїв, коли йому було 16 років. Тоді він взяв пігулки у свого батька, який був психіатром, і дав їх своєму однокласнику, який хотів спробувати наркотики. Під виглядом наркотичних засобів хлопець підсунув транквілізатори. Після цього він розчленив жертву та випив її кров. На жаль, на момент, коли батько Кондрашина зайшов до квартири, однокласник був уже мертвий, проте він нічого не запідозрив, адже хлопець ретельно приховав сліди злочину, а тіло сховав за шторами. Дочекавшись, поки батько не пішов з дому, Кондрашин вирішив позбавитися тіла. Яким чином він це зробив – невідомо.

Після жорстокого вбивства хлопця відправили на лікування у психлікарню. Сталося це у 2000 році. Він розповідав, що вчинити подібним чином йому веліли вищі сили, і говорив про те, що це було ритуальне убивство. У психлікарні він провів 10 років, після чого його перевели в диспансер, де він мав перебувати під наглядом лікарів. А вийшовши вже звідти, він підробив диплом і став лікарем-терапевтом.

Нагадаємо, що психічні розлади можуть бути причиною перенесених у дитинстві дитячих хвороб.

Як повідомляв портал "Знай.uа", одинадцять пацієнтів постраждали від горе-лікаря і подали на нього до суду.

Також "Знай.uа" писав, як у Харкові альпіністи провели спецоперацію та врятували людей.