У Херсоні в маршрутки на ходу відвалилося колесо. Про це стало відомо з публікації на Telegram-каналі «Типовий Херсон» . Повідомляється, що постраждалих немає, проте в соціальній мережі зчинився справжній скандал. Користувачі обурені тим, що їзда на транспортних засобах стала небезпечно, і кожен день, прямуючи на роботу, люди наражаються на небезпеку.

Нижче наводимо коментарі читачів Типового Херсона (авторські орфографія і пунктуація збережені)

kkopelov І с*ка після 21:00 намалювать маршрутку на горизонті неможливо, тільки тих хто їде в гараж

sonchak_roman Перестаньте на них їздити, бастуйте, що зміниться від цього фото? Ви краще напишіть, хоч один з пасажирів цієї маршрутці написав кудись скаргу, за супер обслуговування та умови проїзду?

natali_super01 А ще с*ки на поворотах не пригальмовують, виродки

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

bondar4441 По нашим дорогам на маршрут, танки треба ставити, щоб колеса не відвалювалися.

ekaterina.zvada Теж 20!!!!!! сьогодні їхала на 20-й маршрутці на таврійський,так мало того що він набрав швидкість,у нього ще була проблема з коробкою передач,під мостом мало не присонул машину в зад, одні жахи творяться!!

karina_shtanko За то після 20:00 проїзд по 8 грн вже

max_kulyk Це сепаратисти вночі послабили гайки на колесі. Потрібно терміново військове положення посилювати...

vladyslavkochergin Ну все,тепер будуть вимагати проїзд по 10 грн,щоб на ремонт вистачало.

Дивіться: у маршрутки відвалилося колесо! Шок!

Нагадаємо, літак з українськими футболістами не зміг приземлитися в Києві. Подробиці трагедії.

Також ми писали, що Ольга Богомолець потрапила в ДТП.

Народний депутат Ольга Богомолець на своїй машині потрапила в ДТП в Одесі. Аварія сталася відразу після прямого ефіру на місцевому телеканалі. Про це у п'ятницю, 1 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа", посилаючись на сайт 048.

Повідомляється, що дорожньо-транспортна пригода за участю Range Rover і ВАЗ сталося на розі вулиць Великої Арнаутської та Канатній.

Варто відзначити, що народний депутат Ольга Богомолець є головою комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, а також подала документи на участь у президентських виборах, які відбудуться 31 березня 2019 року.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що політична партія кандидата в президенти Садового досягла попередніх домовленостей про об'єднання з низкою політичних партій, а також майбутньою політичною силою музиканта Святослава Вакарчука. Як розповів сам Андрій Садовий, яких-небудь проблем в об'єднання з іншими партіями під час проведення передвиборної кампанії він не бачить.