Народний депутат Ольга Богомолець на своїй машині потрапила в ДТП в Одесі. Аварія сталася відразу після прямого ефіру на місцевому телеканалі. Про це у п'ятницю, 1 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа", посилаючись на сайт 048.

Повідомляється, що дорожньо-транспортна пригода за участю Range Rover і ВАЗ сталося на розі вулиць Великої Арнаутської та Канатної.

Варто відзначити, що народний депутат Ольга Богомолець є головою комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, а також подала документи на участь у президентських виборах, які відбудуться 31 березня 2019 року.

Згідно з наданою інформацією, народний депутат сиділа на пасажирському сидінні зпереду. У Range Rover Богомолець врізався старенький ВАЗ, безпосередньо з того боку, де сиділа нардеп. Очевидці стверджують, що ВАЗ навмисно "йшов на таран" і прямував саме в пасажирське сидіння, де перебувала кандидат у президенти.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що політична партія кандидата в президенти Садового досягла попередніх домовленостей про об'єднання з низкою політичних партій, а також майбутньою політичною силою музиканта Святослава Вакарчука. Як розповів сам Андрій Садовий, ніяких проблем в об'єднання з іншими партіями під час проведення передвиборної кампанії він не бачить.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українці пригадали чинному президенту України Петру Порошенку всі ті численні обіцянки, які він давав перед тим, як обійняти головну посаду нашої країни. При цьому наголошується, що більшість з них він так і не виконав. Як пишуть ЗМІ, Порошенко обіцяв долар по 10 гривень, закінчення війни на Донбасі протягом декількох тижнів, свободу російської мови та багато-багато іншого.

Також "Знай.uа" писав, що виступ Олександра Вілкула у Бердянську зірвався через те, що місцеві активісти облили кандидата зеленкою. Як стало відомо, в той момент, коли політик підійшов до ДК, в якому він повинен був виступати, йому в обличчя хлюпнули зеленкою, а потім заблокували вхід у приміщення.

Ольга Богомолец попала в ДТП в Одессе

Geplaatst door Украинский обозреватель новостей op Vrijdag 1 februari 2019