В українській столиці терміново госпіталізували ігумена Афонського Ватопедського монастиря архімандрита Єфрема. Відомо, що настоятель приїхав у Київ на інтронізацію глави Української православної церкви Єпіфанія.

Про це стало відомо завдяки повідомленням київських ЗМІ.

За інформацією журналістів, у старця Єфрема стався інфаркт, його доставили в одну з лікарень Києва. За даними медиків, госпіталізація монаха може зайняти невизначену кількість часу. Між тим, інтронізація Єпіфанія відбудеться вже в середу, 3 лютого.

Швидка допомога
Швидка допомога

Таким чином, присутність ігумена на заході мало ймовірна. Раніше старець Єфрем вже переживав серцеві напади. Після одного з них йому було проведено операція стентування серця.

Варто нагадати, що правоохоронці затримали винуватця ДТП в центрі Києва, в результаті якого загинула жінка. Варто зазначити, що головною причиною трагедії став виїзд чоловіка на червоний сигнал світлофора, де він зіткнувся з іншим автомобілем, в результаті чого загинула жінка. Крім того, варто додати, що в мережі вже з'явилося відео трагедії, де можна помітити, як Audi раптово таранить Volkswagen, віджимає його в сторону і тільки набирає швидкість – на площі дивом розминається з машинами, що їдуть напереріз, і мчить далі – просто в автомобілі, що стоять на світлофорі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в Лісовому масиві група з трьох невідомих чоловіків прострелили дитині голову. Зловмисники втекли з місця злочину. Інцидент стався в п'ятницю, 1 лютого в Деснянському районі по вулиці Шолом-Алейхема, 17 біля супермаркету "АТБ". Свідок події розповіла, троє чоловіків вистрелили в голову 5-річного хлопчика. Постраждалого госпіталізували.

Нагадаємо, дитячий садок став місцем трагедії: бив 5 годин.

Як повідомляв Знай.uа у жахливій ДТП під Дніпром живцем згорів водій: фото не для слабкодухих.

Знай.uа писав, поліція провалилася під лід: відео екстремального порятунку рибака.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще