Страшна трагедія трапилася на Волині, у місті Рожище – з води річки Стир, що протікає в місті, виловили бездиханне тіло першокласника. Як встановили правоохоронці, дитина провела у воді тривалий час. Про це стало відомо з сюжету сюжеті UA:Волинь.

Нещастя сталося 1 лютого. Проходячи по березі, жінка виявила тіло дитини, яке плавало у воді на крижині, і негайно викликала правоохоронців та рятувальників.

Черговий дозор Державної пожарноспасательной частини №3 в місті Рожище, прибувши за місцем виклику, спустили на воду човен і дістали тіло дитини з крижини – допомогти йому було вже неможливо.

"Тіло було доставлено на берег, де його оглянули лікарі і констатували смерть. Тіло у воді перебувало тривалий час", - прокоментував ситуацію представник ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Хлопчик навчався у школі ЗОШ №3 міста Рожище. Він був на уроках, після чого пішов додому.

Увечері в школі організували батьківські збори, щоб з'ясувати був з дитиною ще хтось із школярів.

Директор школи коментувати ситуацію відмовився.

Слідчі почали розслідування.

Нагадаємо, в Одесі море затягло і понівечило дівчину: тіло не можуть впізнати.

В Одесі сталася страшна трагедія: дівчину, яка вирішила прогулятися рано вранці по березі штормового моря і зійти на пірс, змило в море хвилею. Постраждала загинула, її особа встановлюється. Про це повідомляє прес-служба ДСНС .

Також раніше ми писали про матір-убивцю з київських Позняків, яка, впавши в депресію, втопила своїх дітей в озері. Те, що розповіла горе-мати поліції, шокувало навіть побачили багато на своєму професійному шляху правоохоронців. Крім того, перед тим, як вбити дітей, вона повела їх у піцерію і влаштувала “святковий” обід. Останній в житті. Жінка хотіла втопитися та сама, але не змогла.

Недомать спробувала виправдати подвійне вбивство власних дітей, мотивуючи це тим, що "для них так буде краще".

Жінка, яку співробітники правоохоронних органів затримали через підозру у вбивстві двох своїх дітей – шестирічної дівчинки і п'ятирічного хлопчика – заявила, що "для них так буде краще".

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації столичної поліції. Затримана заявила, що разом з дітьми вони пішли купатися. В результаті діти потонули, а вона не змогла, хоча і хотіла покінчити з собою.

Дивіться: НП на воді - в Тулуні загинув хлопчик