На київській трасі одеські копи взяли під цілодобову охорону величезну яму. Так, у Миколаївському районі недалеко біля села Новогригорівка, де напередодні через воронку в півметра завглибшки сталася масова аварія - відразу зіткнулися 11 авто.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

За інформацією журналістів, інспектори примушують всі транспортні засоби пригальмовувати, щоб розбиті авто можна було прибрати з траси, а дорожники намагаються засипати небезпечну яму. На трасі густий туман, тому водії, незважаючи на знаки не завжди встигають загальмувати перед вибоїною.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Таку велику я перший раз бачу. Я давненько тут не їздив – хочу сказати, що на Київ трішечки краще їхати", - розповів кримчанин Ісмаїл Халіков.

"Там на дорозі ще є кілька таких ям, але сьогодні ми вже розуміємо, що в Одесі ми будемо хорошими клієнтами шиномонтажу. Це дуже перспективний бізнес в Україні на найближчі п'ять років", - вважає киянин Левон Петросян.

Варто нагадати, що в українській столиці сталася страшна аварія. Так на кільцевій дорозі недалеко від "Ашану" пасажирська маршрутка врізалася у фуру. В результаті аварії постраждали сім людей. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, маршрутка №576 "богданчик" їхала у бік проспекту Перемоги. Один з пасажирів розповів, що автомобіль почало "водити". В результаті чого він врізався у припарковану на узбіччі фуру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 2 лютого, двоє чоловіків представилися співробітниками поліції і викрали двох дівчат. Як стало відомо, напад стався в Дарницькому районі Києва, неподалік від станції метро Осокорки.

Повідомляється, що викрадачі схопили дівчат в машину із застосуванням грубої фізичної сили, після чого відвезли у бік Харківського шосе, про що повідомляє Інформатор. У повідомленні йдеться, що станом на 6:30 у Києві ввели план "Перехоплення". Правоохоронцями розшукується Hyundai Accent, в салоні якого знаходяться двоє чоловіків та дві дівчини.

Нагадаємо, мати відомої співачки загинула в резонансній ДТП в центрі Києва: подробиці.

Як повідомляв Знай.uа чотири роки тому загинув Кузьма Скрябін: добірка унікальних знімків з сім'єю "пророка".

Знай.uа писав, Геращенко розкрив правду про винуватця жахливої ДТП в Києві.