Вранці 1 лютого, в Одесі, на вулиці Поштова у районі Дюківський парку водій, будучи в нетверезому стані, не зумів впоратися з керуванням.

Він з'їхав з дороги і потрапив прямо в поїзд, який перевозив зерно.

За заявою патрульної поліції, водій не постраждав.

Нагадаємо, Швидкісний потяг на повному ходу злетів з рейок, багато жертв: перші кадри трагедії

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На індійській залізниці в штаті Біхар сталася моторошна трагедія. Так, 11 вагонів швидкого потяга Seemanchal Express зірвалися з рейок.

Про це стало відомо завдяки повідомленням індійського інформаційного агентства ANI.

За інформацією журналістів, в результаті аварії загинули сім чоловік, також відомо про 24 постраждалих. За інформацією індійських ЗМІ, трагедія сталася приблизно о 3.00 за місцевим часом. Відомо також, що поїзд рухався на повній швидкості.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Києві водій таксі помер прямо за кермом, пасажир з усіх сил намагався врятувати: перші подробиці

У Києві водій таксі помер прямо за кермом власного автособіля. В цей час він якраз віз пасажира до місця призначення.

Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався в суботу, 2 лютого, близько 22:50 на вулиці Шолом-Алейхема. Чоловік, якому було 50 років, саме виконував замовлення клієнта. Проїжджаючи повз ринку "Юність" він скинув швидкість, зупинив автомобіль і схопився за серце. Водій зупинився на узбіччі і попросив пасажира таксі викликати швидку допомогу.

Також Знай.ua" писав про те, що Копи взяли величезну яму під цілодобовий контроль, десяток машин перетворилися на мотлох: фото

На київській трасі одеські копи взяли під цілодобову охорону величезну яму. Так, у Миколаївському районі недалеко біля села Новогригорівка, де напередодні через воронки в півметра завглибшки сталася масова аварія - відразу зіткнулися 11 авто.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських телеканалів.

За інформацією журналістів, інспектори примушують всі транспортні засоби пригальмовувати, щоб розбиті авто можна було прибрати з траси, а дорожники намагаються засипати небезпечну яму.