В Канаді сталася моторошна аварія на залізниці. Так, у горах на кордоні провінцій Британська Колумбія й Альберта товарний потяг, який перевозив зерно, злетів з рейок.

Про це стало відомо завдяки повідомленнями канадських ЗМІ.

За інформацією журналістів, від 30 до 40 з 112 його вагонів впали з моста висотою близько 60 метрів. Видання CBS з посиланням на дані екстрених служб повідомляє, що в результаті аварії загинули три людини — інженер, провідник і стажист. Всі вони проживали в місті Калгарі. За попередніми даними причиною аварії стало перевищення швидкості.

Варто нагадати, що вранці 1 лютого, в Одесі, на вулиці Поштова у районі Дюківський парку водій, будучи в нетверезому стані, не зумів впоратися з керуванням. Він з'їхав з дороги і потрапив прямо в поїзд, який перевозив зерно. За заявою патрульної поліції, водій не постраждав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на індійській залізниці в штаті Біхар сталася страшна трагедія. Так, 11 вагонів швидкого потяга Seemanchal Express зірвалися з рейок. Про це стало відомо завдяки повідомленням індійського інформаційного агентства ANI.

За інформацією журналістів, в результаті аварії загинули сім чоловік, також відомо про 24 постраждалих. За інформацією індійських ЗМІ, трагедія сталася приблизно о 3.00 за місцевим часом. Відомо також, що поїзд рухався на повній швидкості. За попередніми даними, причиною інциденту став злам рейки в кінці залізничної станції. З-за цього перекинулися три вагони. Залізнична компанія виплатить 500 тис. рупій (близько 7 тис. доларів) сім'ям загиблих, 100 тис. (близько 1,4 тис. доларів) важко пораненим, і 50 тис. (близько 700 доларів) тим, хто отримав незначні травми.

Нагадаємо, вантажний потяг на величезній швидкості протаранив шкільний автобус: є загиблі, за життя вцілілої дівчинки борються лікарі.

Як повідомляв Знай.uа у Борисполі "вчитель англійської" з Марокко накинувся на прикордонника: відео.

Знай.uа писав, як їздити в ожеледицю та снігопад і куди звертатися, якщо застрягли в дорозі.