У середу, 6 лютого в Запоріжжі на набережній сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждали дві людини.

Так, за попередньою інформацією зіткнулися "ВАЗ" і "Ауді". Як з'ясувалося, водій “Ауді” рухався по набережній у бік вулиці Українська і, не переконавшись у безпеці маневру, врізався у "ВАЗ". Через сильний удар "ВАЗ" виїхав на узбіччя та влетів в електроопору.

В результаті ДТП постраждав водій "ВАЗа" та пасажир "Ауді". На даний момент встановлюються обставини того, що сталося.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на трасі в декількох кілометрах від міської лінії української столиці стався досить неприємний інцидент. Так, вантажівку Volvo і військовий КРАЗ зіткнулися під час руху. Є інформація, що в результаті аварії постраждав водій Volvo.

За інформацією київських ЗМІ стало відомо, що чоловіка відправили до лікарні з травмою шиї.

Також журналісти уточнюють, що військовий тягач рухався з Києва по Житомирському шосе. У 300 метрах від поста поліції його наздогнала великогабаритна вантажівка Volvo, яка перевозила будівельний вагончик. Від удару в нього зім'яло половину кабіни.

Також ми писали, що неприємний інцидент стався в Дарницькому районі Києва, на з'їзді з Дарницького мосту пізно ввечері. Там в подвійному ДТП зіткнулися 4 машини. Винуватець аварії зник з місця події.

За попередніми даними, спочатку на перехресті Дарницького шосе та вулиці Сортувальної відбулося невелике ДТП між автомобілями Mazda 6 і Alfa Romeo.

Незважаючи на незначні пошкодження, водії не захотіли оформляти європротокол і стали чекати поліцейських. Через деякий час, в цьому ж місці під позашляховик Lexus на великій швидкості ззаду влетів Volkswagen Caddy.

Нагадаємо, у Києві маршрутка на повному ходу вмазалася у фуру, пасажирів вирізали рятувальники: страшні кадри.

Як повідомляв Знай.uа, мати відомої співачки загинула в резонансному ДТП в центрі Києва. Страшне ДТП сталося увечері 31 січня на перехресті біля Національного цирку України.

Знай.uа писав чотири роки тому загинув Кузьма Скрябін: добірка унікальних знімків з сім'єю "пророка".