У колишнього "міністра оборони", "генерал-лейтенанта" і "героя ДНР" Володимира Коновалова, на прізвисько "Цар", нова "влада" невизнаних республік забрала дорогий автомобіль.

Цю інформацію повідомляють місцеві пабліки і підтверджує джерело "ФАКТІВ" в окупованому Донецьку.

Денис Пушилин

Нещодавно проголошений ватажок "ДНР" Денис Пушилін відібрав у Коновалова посаду і ліквідував "міністерство оборони". Звичайно ж, самостійно на такі радикальні дії він не зважився, а зважився на вчинок за вказівкою з Москви.

Нещодавно стало відомо, що співробітники "військової прокуратури" добралися і до авто "Царя" — віджали у нього "п'ятилітровий "мерин" (саме так марку авто називають соцмережах).

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В цій історії є цікавий нюанс. Виявилося, що Кононов свого часу "віджав" це ж авто у власника для екс-ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Тепер же його спіткала доля господаря авто. Є відомості, що вказівку на "націоналізацію" дав особисто Пушилін і що машину незабаром продадуть.

Нагадаємо, в окупованому путінськими бойовиками Донецьку серед місцевих активно поширюються чутки про те, що в місті незабаром скасують "комендантську годину", яку нібито повинні замінити "посиленим патрулем".

За інформацією "ДС" ці чутки поширюють представники окупаційної адміністрації Донецька для зниження давно назрілого у місцевого населення роздратування від "комендантської години".

Нагадаємо, що в захоплених районах Донбасу окупаційна адміністрація запровадила "комендантську годину" – заборона на появу в публічних місцях з 23:00 до 5:00. На вулицях в цей час людей затримують, арештовують і відправляють на примусові роботи.

Раніше портал писав, що Путін виростив народ-камікадзе: шукають грошей і смерті на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа, на Медведчука завели справу за державну зраду і сепаратизм.

Також Знай.uа писав, що операція "Розплата" за 12 хвилин знищила командний пункт путінських бойовиків: вражаюче відео.