Зовсім скоро військові навчання збройних формувань "ДНР" будуть проведені на непідконтрольної Україні території Донецької області.

Про це розповів глава республіки" Денис Пушилин.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Він звинувачує Україну в тому, що вона порушила "всеосяжне різдвяне перемир'я" і, виходячи з цього, вирішив оголосити про проведення в "ДНР" військових навчань.

"Беручи до уваги характер дій України, вважаю, що планові навчання народної міліції, яке носять виключно оборонний характер, стануть запорукою зміцнення обороноздатності "республіки" і підняття морального духу наших бійців", - говорить глава республіки".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Перед цим глава так званої "ЛНР" виступав з аналогічною заявою і також запевняв, що навчання "республіки" будуть носити виключно оборонний характер".

Нагадаємо, "ДНР" перестала платити зарплату грошима: беріть, що дають

оккупированной територіїї зарплату видають не грошима, а продуктами.

Про це повідомляє 24 канал.

Виявилося, що на більшості "націоналізованих" підприємств перед Новим роком таки видавали зарплату, але не в повному обсязі, і не грошима. У деяких держустановах" люди вже понад півроку не бачать жодної копійки зі своєї мізерної зарплати. Росія грошей в достатньому обсязі не виділяє, а "республіка" не здатна себе годувати.

Це призвело до скорочення протягом 2018 року від 20 до 50% робочих майже на кожному підприємстві . В цілому ж "ДНР" винна бюджетникам понад мільярд рублів. Тільки "офіційно" постійно говориться про якийсь "позитивну динаміку".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Слава Україні!" лунає по всьому Донецьку, що у бойовиків вже очі сіпаються

Терорист так званої "ДНР" Євген Скрипник (позивний "Прапор") розповів про настрої мешканців окупованого Донбасу.

Також Знай.ua" писав про те, що Жителям Донбасу видали новорічну "вівсяне" премію і зарплату з тушкованого м'яса: назрівають голодні бунти

Будні "псевдореспублики" все більше перетворюються на жалюгідне існування її жителів.

Про це повідомляє "24 Канал".