На окупованому путінськими бойовиками Донбасі в Горлівці припиняють роботу магазини, які пропрацювали вже більше двох десятків років.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Так, у Горлівці закрилися магазини, які пропрацювали по 20 років і більше, які користувалися у місцевих жителів великою популярністю.

За останній місяць в місті закрилися два таких магазини - "Креатив" та "Клуб Коттон". Дані торгові точки реалізували брендові речі за доступними цінами і витримали кризові роки. Тим не менш сьогодні вони не змогли вистояти.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Замість магазину "Клуб Коттон" відкрилося кафе "Кофейник" з убогим асортиментом, інтер'єром і захмарними цінами.

Ось що пишуть горлівчани в соцмережах: "Клуб Коттон все, перетворили його на якийсь Кофейник, добре що не в Чайник". Слова автора збережені в первісному вигляді.

Варто нагадати, що терористичне угруповання "ДНР" оголосило про взяття в полон українського військового, який нібито брав участь у невдалій спробі проникнення на територію так званої республіки на південному напрямку. Про це йдеться в повідомленні сепаратистського видання ДАН.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Збройні сили України протягом 2018 отримали близько 50 модернізованих і відремонтованих літаків і вертольотів.

"За цей рік українські льотчики отримали винищувачі Су-27 і Міг-29, штурмовики Су-25, бомбардувальники і розвідники Су-24, транспортні літаки Ан-26 та Іл-76, навчально-тренувальні літаки L-39, вертольоти Мі-24 , Мі-14 і Мі-8 ", - йдеться в повідомленні Міноборони.

У відомстві зазначили, що такий результат став можливим завдяки роботі авіабудівних підприємств "Укроборонпрому", які виконували державне оборонне замовлення та зобов'язання з ремонту.

Нагадаємо, Захарченко не дає бойовикам "ДНР" спокою і після смерті.

Як повідомляв Знай.uа вторгнення Росії кінцем обернеться для всіх: партизанська війна, розвал Кримського моста і фатальна помилка.

Знай.uа писав, ЗСУ дали ворогові потужну відсіч, українці можуть спокійно зустрічати Новий рік.