6 лютого, приблизно о 16:00, в поліцію надійшла скарга на жінку, яка серед білого дня на проспекті Курському була п'яною з малолітньою дитиною.

Очевидці звернули увагу на те, що плачуча дитина просила погодувати її і відвести додому, оскільки вона замерзла.

Прибулі інспектори виявили горе-мати з 7-річною дитиною. Спілкуючись з матір'ю, патрульні виявили, що вона п'яна. Але, навіть незважаючи на те, що з нею була маленька дитина, жінка не перестала вживати алкогольні напої. Її поведінка стрімко змінювалося: від агресії і загроз вона почала ридати.

Інспектори зрозуміли, що дитині загрожує небезпека і відвезли п'яну матір з сином додому, і провели бесіду. На неї було складено адміністративний матеріал за ст. 178 (поява в громадських місцях у п'яному вигляді) Купап та повідомили про подію працівників ювенальної превенції Сумського відділу поліції.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Поїхали вже додому»: патрульні склали адмінматеріал на жінку, яка в стані сп’яніння тривалий час тримала 7-річну дитину на вулиці

«Поїхали вже додому»: патрульні склали адміністративний матеріал на жінку, яка в стані сп’яніння тривалий час тримала 7-річну дитину на вулиці 📌🎥ВІДЕО:https://goo.gl/aZ9NAr 6 лютого, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення про жінку, яка посеред білого дня, на проспекті Курському, знаходилася в п’яному вигляді та ще й із малолітньою дитиною. Перехожі звернули увагу на те, що плачуча дитина прохала покормити її та відвести додому, адже замерзла. Інспектори, прибувши за вказаною адресою, дійсно виявили жінку з 7-річним хлопчиком. Спілкуючись із матір’ю, патрульні виявили в неї ознаки алкогольного сп’яніння. Однак, на жаль, навіть той факт, що з нею був її маленький син, не перешкодило їй вживати алкоголь цього дня. До того ж поступово змінювалося її поведінка, адже від агресії та погроз вона поступово сама почала плакати. Розуміючи, що в такому стані, жінка наражає свого сина на небезпеку, патрульні відвезли горе-матір із дитиною додому, провівши з нею змістовну профілактичну бесіду. Також інспектори склали на неї адміністративний матеріал за ст. 178 (поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП та повідомили про дану подію працівників ювенальної превенції Сумського відділу поліції. Деталі на відео⬇️⬇️⬇️ #патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Geplaatst door Патрульна поліція Сумської області op Vrijdag 8 februari 2019

Нагадаємо, На Донеччині знайшли повішеним сироту: не витримав життя в дитячому будинку

У місті Покровськ Донецької області знайшли труп невідомого підлітка. Про це повідомили в прес-службі місцевого відділу Нацполіції.

Тіло було виявлено в ніч на четвер, 7 лютого. За попередніми даними, підліток соврешил суїцид через повішання. Його тіло знайшли на мосту.

Тіло хлопчика виявив сусід, який вранці вийшов на рабоут.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Брудний збоченець розгулює по Луцьку і хапає дітей: фото

У Луцьку мешканці виявили під стінами школи збоченця, який розгулював по вулиці і приставав до дітей.

Про це стало ясно з публікації в Facebook

Фотографія збоченця, який "показує" свій статевий орган, була опублікована в групі з проханням допомогти впізнати чоловіка.


Також дівчина застерігає тих, у кого є діти неповнолітнього віку.

ТакожЗнай.ua" писав про те, що Малюк прокидався ночами з криками і в сльозах. Те, що він розповів матері, змусило її посивіти

протягом майже 15-ти років вчений Джим Такер досліджує розповіді дітей, які, як правило, у віці між другим і шостим роком життя заявляють, що вони жили колись раніше.