На трасі Алма-Ата - Єкатеринбург в Костанайській області Казахстану сталася серйозна аварія. Відомо, що водій спиртовоза втратив керування. Машина перекинулася просто на дорозі.

Про це стало відомо завдяки відеозапису на YouTube.

За повідомленням видання "Sputnik Казахстан" відомо, що 60-річний водій вантажівки Volvo не впорався з керуванням, в результаті чого причіп з цистерною, повний спирту, відчепився і з'їхав у кювет.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

На записі можна спостерігати, як кілька місцевих жителів зачерпують з придорожньої канави спирт і заливають його відрами у великі бідони. Вони телефонують знайомим і пропонують їм під'їхати за спиртом.

Варто нагадати, що в Іспанії в Каталонії зіткнулися два пасажирських потяги, у результаті понад півсотні людей постраждали, є загиблі. Про це інформує Служба цивільного захисту Іспанії. За попередніми даними, в результаті страшного зіткнення на залізниці одна людина загинула, 58 отримали травми різного ступеня. Зіткнення сталося увечері в п'ятницю, 8 лютого, між Сан-Вісенте-де-Кастельет і Манресой. В результаті аварії, один з поїздів злетів з рейок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями в Харкові відбулося чергове судове засідання по справі ДТП на Сумщині, за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Мати однієї з жертв смертельної аварії в Харкові виступила з гучною заявою, пообіцявши, що ніколи не пробачить ту, яка опинилася на лаві підсудних.

Харків'янка Світлана Винниченко втратила у фатальній ДТП на вулиці Сумській свого єдиного сина Олександра Євтєєва. Її нову заяву опублікував у своєму Facebook адвокат потерпілих Дмитро Марзоні.

Нагадаємо, у Вінниці мікроавтобус на повному ходу влетів у вантажівку, загинули іноземці.

Як повідомляв Знай.uа, Зайцева "купувала" мовчання жертв ДТП у Харкові: українці вимагають кривавої помсти за скалічені життя.

Також Знай.uа писав, у Києві п'яний чиновник влаштував ДТП і покалічив поліцейську: нахабство і безкарність.