У Псковській області Росії перекинувся автобус, який перевозив з Одеси до Ленінградської області екіпаж українського вантажного судна. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наслідок дорожньо-транспортної пригоди серйозно постраждав один з 13 моряків, його доставили до лікарні Гдовського району.

Читайте також: На Закарпатті "КамАЗ" зіткнувся з мікроавтобусом та перекинувся

"Автобус "Неоплан", який прямував з міста Одеси в порт Усть-Луга Ленінградської області, з'їхав у кювет і перекинувся на трасі у Гдовському районі. Постраждала одна людина, її доставлено із забоями до місцевої лікарні. Бригадами псковського МНС українським громадянам надано необхідну допомогу", - сказав представник МНС РФ.

Всього в автобусі перебувало 15 осіб, у тому числі два водії та 13 українських моряків, які їхали на заміну екіпажу вантажного судна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще