Багатодітна сім'я – мама та четверо дітей – загинули при пожежі в приватному будинку в Краснозерському районі Новосибірської області в селі Полойка (Росія). Наймолодшому було всього півроку. Про це повідомляє LIFE SHOT.

Вижити вдалося тільки батькові. Він спав у сусідній кімнаті, почув пожежну сигналізацію і встиг вибігти на вулицю.

Чоловік намагався виламати вікна, але вогонь поширювався дуже швидко. Полум'я миттєво охопило дерев'яний будинок. Врятувати нікого не вдалося.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Повідомляється, що глава родини - Дмитро Євсюков - депутат місцевої сільради.

"Згорілі руїни – все, що залишилося від будинку після пожежі. Жителі села Полойка несуть квіти та іграшки до місця трагедії. Сусіди збирають матеріальну допомогу для сім'ї. У чоловіка залишилося ще двоє дітей – у момент пожежі їх не було вдома", - сказано у повідомленні каналу.

Слідче управління Слідчого комітету Російської Федерації по Новосибірській області оголосило про порушення кримінальної справи за ст. 109 КК РФ (спричинення смерті по необережності двом і більше особам). В село Полойка виїхала слідчо-оперативна група у складі слідчих-криміналістів. Зараз слідчими проводиться огляд місця трагедії, допитуються свідки, а також проводяться інші слідчі заходи, спрямовані на встановлення причин і обставин інциденту.

Раніше повідомлялося, що на Дніпропетровщині у селищі міського типу Чортомлик, сталася пожежа. Будинок горів менше години, проте є загиблі.

У п'ятницю ввечері, 8 лютого, сталася пожежа. Пожежа почалася в 18:39, а рятувальники його ліквідували о 19:30, проте за цей час загинуло 3 людини.

На сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій пишуть, що вогонь охопив 25 квадратних метрів, а також для того, щоб ліквідувати пожежу, було задіяно 10 співробітників ДСНС.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що в Києві сталася аварія.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в результаті лобового зіткнення поїздів між містами Манреза і Сан Бисенс-так-Кастальет в провінції Барселона загинула одна людина і 105 постраждали.

"Знай.uа" писав про те, що на гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах легкий літак з п'ятьма пасажирами на борту врізався в замет.