В інтернеті опубліковано фото чоловіка, який був побитий помічником представника Чечні в окупованому Росією Криму Мурадом Саїдовим. Його в ніч з 5 на 6 лютого затримали у кримському місті Саки співробітники “поліції”.

Про це пише в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим‏.

“Ось цього нам дуже не вистачало при Україні. Так, кримчани? Це обличчя людини, якого побив чеченський бандит Лорда і Кадирова Саїдов Мурад, кличка “Суту”, – каже блогер.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наголошується, люди Кадирова, серед яких був Мурад Саїдов, побили свого співвітчизника, підприємця Ібрагіма Алієва. Саїдов зажадав від Алієва віддати йому частку в своєму готельному бізнесі. Він йому відмовив. У результаті сталася бійка, через що Алієв отримав важкі травми.

Про Саїдова відомо, що він є заступником постійного представника Чечні в окупованому Криму Іси Хачукаєва.

Також в інтернеті розповіли деталі про жертву нападу людей Кадирова – бізнесмена Алієва і прокоментували ситуацію в Криму.

Нагадаємо, Під Львовом ровесниці жорстоко розправилися зі школяркою: множинні переломи і струс мозку

За даними відділу комунікації поліції Львівської області, відкрито кримінальне провадження. У Золочівський відділ поліції, 6 лютого, близько 21:00 години звернулася 14-річна дівчинка.

Вона розповіла, що приблизно о 15:00 на стадіоні вона була побита знайомими дівчатами. За її словами, її на землю, били по обличчю і тягали за волосся. В той же час недалеко стояли три хлопця і спокійно спостерігали, не втручаючись в розправу

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Побиття активістів у центрі Києва: українці відкрили полювання на озвірілих копів

Про початок збору інформації про співробітників поліції, які 9 лютого у Києві побили активістів у Подільському райвідділі поліції, оголосили в соціальних мережах. Потерпілі - це громадяни, які брали участь в акції "Хто замовив вбивство Каті Гандзюк?".

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувачів мережі Facebook.

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві боксер побив дітей за гру в сніжки: дикість зашкалює