Під Києвом сталася смертельна аварія. Автомобіль марки Renault Trafic збив молодого хлопця та втік з місця ДТП.

Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався у ніч з 9 на 10 лютого близько 4:20. За попередньою інформацією, мікроавтобус їхав з боку Чернігова в напрямку Броварів. У цей момент в населеному пункті Скибин хлопець переходив проїжджу частину поза зоною дії пішохідного переходу.

Водій Renault збив пішохода. Після цього чоловік зник на своєму автомобілі з місця пригоди. Очевидці аварії почали переслідувати автомобіль Renault Trafic і викликали поліцію. Правоохоронцям вдалося зупинити машину підозрюваного і затримати чоловіка. Працівники поліції виявили, що за кермом сидів водій 1986 року народження.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Особа загиблого встановлена, ним виявився 22-річний місцевий житель. З якої причини та за яких обставин стався наїзд - встановлює слідство. На місці працюють патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Усі деталі події встановлюються.

Нагадаємо, що в Києві на вулиці Льва Товстого 9 лютого автомобіль марки Renault Megane вилетів на тротуар і врізався в терасу ресторану Pastateca. Аварія сталася приблизно о 15 годині. За словами свідків, Renault підрізав автомобіль Audi, який проїжджав повз.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", на Закарпатті переповнена маршрутка злетіла в кювет: перші подробиці. Причини аварії поки невідомі. Відомо, що ніхто з пасажирів не постраждав.

Також "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля. ДТП сталася близько 16:20. За попередньою інформацією, зіткнення сталося через слизьку дорогу.