Досить таки часто ми чуємо про недбалість маршрутчків. За що і чому вони так не полюбили своїх пасажирів - загадка. Пів біди, якщо справа стосується дорослого, а якщо це дитина? Мало хто з діток може захистити себе від агресивної поведінки злого чоловіка, а якщо бути точніше - ніхто.

11 лютого, ввечері в Барнаулі водій висадив 9-річну дівчинку з автобуса. Вона якраз поверталася додому по 25 маршруту, але через сильний морозі всі вікна вкрилися льодом вона просто не помітила як проїхала свою зупинку. Коли школярка все-таки зрозуміла всю суть ситуації вона попросила водія зупинити автобус так як не вийшла в потрібному їй місці. Найближчим місцем де б можна було зупинитися було міське звалище.

Все що вона змогла зробити в цій ситуації це піти по дорозі в бік дому так як грошей на зворотний квиток у неї не було. Хочемо зазначити, що градусники показували від -15 до - 20 градусів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дівчинка була в п'яти кілометрах ходьби від будинку. Зателефонувати батькам у неї не виявилося можливості, так як на зло гроші на рахунку теж закінчилися.

По дорозі додому її помітила жінка, яка їхала на авто зі своїми дітьми додому. З її слів дівчинка дуже плакала і не могла нічого пояснити. Спільними зусиллями жінка змогла умовити дівчину сісти в машину і зігрітися, пізніше вона відвезла дівчинку додому, до батьків.

Слідчі встановлять обставини події, оцінять дії водія і керівництва транспортної компанії надання послуг у сфері пасажироперевезень. Після цього буде прийнято процесуальне рішення.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про маршрутник який не має ні совісті ні поваги. Нахамив і вигнав льгоника з автобуса. Пасажири були в шоці від побаченого.

Так "Знай.ua" сповіщав про лютому водія який побив дитину і висадив з маршрутки. Чому так насолив намельникй пасажир ?

Раніше "Знай.ua" інформував про страйк київських маршрутників. Немає асфальту - ні автобусів. Чому тепер люди повинні будуть добиратися на роботу і на навчання?