У Миколаєві в двоповерховому будинку сталася пожежа, яку місцевим жителям довелося гасити самостійно. І в кінці цієї історії самі ж постраждалі залишилися крайніми, розповідає місцеве видання Новости-N.

Як відомо, пожежа сталася просто на день всіх закоханих – 14 лютого, на вулиці Сидорчука, 2. Полум'я спалахнуло в щитовій, яка знаходиться у дворі будинку. Як з'ясувалося, причиною загоряння стало коротке замикання.

Пожежа могла б наробити багато лиха, якби не оперативна реакція місцевих жителів. Вони змогли вчасно його помітити. Домогосподарки і кілька чоловіків, які перебували вдома самостійно загасили полум'я піском, вже після прибула поліція і співробітники ДСНС. Але гасити вже було нічого.

Між тим, через пожежу мешканці двоповерхівки залишилися без електропостачання. Вони подзвонили в колл-центр «Миколаївобленерго» і приблизно через годину до них прислали фахівця, який заявив, що мешканці неправильно гасили пожежу, для таких цілей необхідно використовувати спеціальний вогнегасник, а не засипати щитову піском. Що ж стосується самої поломки, за словами жителів Сидорчука,2, у працівників «обленерго» не виявилося потрібної деталі і вони рушили за нею. Ось уже четверту годину у людей у квартирах немає електрики, а коли відновлять постачання — невідомо.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на київській трасі знайшли закривавлений труп: на обличчі немає живого місця від побоїв.

На трасі Варшава-Київ сталася моторошна трагедія. Так, недалеко від виїзду з Гостомеля виявлено бездиханне тіло чоловіка.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських телеканалів.

За інформацією журналістів на місці інциденту працює бригада медиків і патруль поліцейських. На даний момент поки невідомо що призвело до смерті. Копи повідомляють, що на обличчі чоловіка є множинні травми, а біля трупа виявлено багато битого скла.

Варто нагадати, що на Херсонщині жінка разом з двома знайомими була затримана при спробі вбивства колишнього чоловіка. Зловмисники були затримані біля будинку, де проживає колишній чоловік, якого хотіли вбити заради наживи. Однак поліція дізналася про замах. Всі підозрювані затримані до того, як встигли скоїти злочин. Порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

Нагадаємо, тіло знайшли в клумбі: загадкова трагедія поставила Київ на вуха.

Як повідомляв Знай.uа, страшна пожежа охопила панельний будинок, є загиблі: рятувальники виявилися безсилі.

Також Знай.uа писав, у Києві роздягнену дитину знайшли на крижині: шокуючі подробиці.