На трасі Варшава-Києві сталася жахлива трагедія. Так, недалеко від виїзду з Гостомеля виявлено бездиханне тіло чоловіка.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

поліція
поліція

За інформацією журналістів на місці інциденту працює бригада медиків і патруль поліцейських. На даний момент поки невідомо що призвело до смерті. Копи повідомляють, що на обличчі чоловіка є множинні травми, а біля трупа виявлено багато битого скла.

Варто нагадати, що на Херсонщині жінку разом з двома знайомими було затримано при спробі вбивства колишнього чоловіка. Зловмисників було затримано біля будинку, де проживає колишній чоловік, якого хотіли вбити заради наживи. Однак поліція дізналася про замах. Всі підозрювані затримані до того, як встигли скоїти злочин. Порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, що під Москвою в будинку відомого шансоньє Осе Солнцевського сусіди знайшли мертву жінку. Повідомляється, що інцидент стався ввечері в неділю, 10 лютого в селищі Толстопальцево (Нова Москва, район Внуково). Так, на вулиці Чехова, де стоїть будинок, який належить зірці московського шансону Осе Солнцевскому, було виявлено труп.

Наступного дня вранці в поліцію зателефонувала жінка і сказала, що всередині цього будинку знаходиться тіло жінки. Варто зазначити, що досі невідомо, яким чином у тому будинку виявилося тіло мертвої жінки. Зараз у московській поліції встановлюють особу загиблої та причини її смерті.

Нагадаємо, тіло знайшли в клумбі: загадкова трагедія поставила Київ на вуха.

Як повідомляв Знай.uа страшна пожежа охопила панельний будинок, є загиблі: рятувальники виявилися безсилі.

Знай.uа писав, у Києві роздягнену дитину знайшли на крижині: шокуючі подробиці.