Вчора, 20 лютого, близько сьомої години вечора стало відомо, що у Львівській області сталася страшна дорожньо-транспортна пригода - зіткнулися два автомобіля. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Чоловік пише: "ДТП перехрестя траси Київ - Чоп, село Сороки. Бус зіткнувся з легковою машиною. Свідки кажуть, що всі цілі, крім машин".

Відомо, що удар був настільки потужним, що від легкового автомобіля практично нічого не залишилося. Якщо звернути увагу на опубліковані фото, то стає зрозуміло, що вижити в такій дорожньо-транспортній пригоді дуже складно. На щастя, всі залишилися живі.

На фотознімках чітко видно, що задня частина легкового автомобіля повністю знесена. Таке відчуття, що транспортний засіб склався вдвічі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

На даний момент всі деталі дорожньої події встановлюються. Поки що невідомо чи будуть правоохоронні органи відкривати кримінальне провадження. Можливо, все обійдеться і страхова компанія покриє всі витрати.

Нагадаємо, на трасі Київ-Чернігів сталася дорожньо-транспортна пригода. Тоді зіткнулися два автомобіля Опель і сміттєвоз. Відомо, що троє людей, які перебували в легковій машині, загинули на місці пригоди, а двоє людей зі сміттєвоза перебували в дуже важкому стані. Співробітники медичного закладу ніяких прогнозів не давали.

Як раніше повідомляв Знай.uа на Львівщині співробітники правоохоронних органів потрапили в жахливу дорожньо-транспортну пригоду. Тоді не розгорнулися автомобіль патрульних і фура. В результаті один із співробітників правоохоронних органів загинув на місці від отриманих травм, несумісних з життям. А другий поліцейський був доставлений у медичний заклад у важкому стані.

Знай.uа писав, у Татарстані сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Ані Лорак. Вантажівка, що везла концертне обладнання співачки, потрапила в криваву аварію.