Нещодавно у Львові відбувся інцидент, пов'язаний з одним із кандидатів на пост президента України. Відомо, що двадцяти шести річна львів'янка з мобільного устрою свого батька відправляла кандидату загрозливі листи.

Жінка зізналася, що дійсно загрожувала кандидату, але тільки тому, що підтримує іншого політика.

Інформації про те, хто з політиків постраждав від телефонної терористки немає. Повідомляється лише те, що зловмисниця була затримана співробітниками правоохоронних органів.

У зв'язку з даним інцидентом, було розпочато кримінальне провадження. Яку кримінальну статтю інкримінують мешканці Львова і яке покарання їй загрожує - поки невідомо.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Примітно, що деякі з кандидатів на посаду гаранта України попросили державну охорону. Це і не дивно, адже у кожного українця своя думку з приводу того, хто повинен зайняти такий високий пост. І люди теж різні.

Нагадаємо, у Тернополі чинний президент України Петро Порошенко опинився в епіцентрі серйозного скандалу. Оскандалився він бігбордом, на якому зображений Ігор Джиджора. Також на бігборді зображена цитата Джиджори, мовляв, він підтримує чинного гаранта і справжнього українського патріота Петра Порошенка. Також Джиджора привітав українців з отриманням Томосу.

Як раніше повідомляв Знай.uа гарант України Петро Порошенко потрапив у черговий скандал. Під час того, як з ним захотів поговорити українець, Порошенко вибив у нього з рук телефон. Відомо, що блогер хотів зняти на відео чинного президента, але йому це не сподобалося.

Знай.uа писав, Арсен Аваков розповів, якою буде Україна, якщо на виборах президента в 2019 році переможе комік Володимир Зеленський. Варто відзначити, що з кожним днем рейтинги Зеленського злітають. У передвиборній гонці він лідирує. Проте не всі українці цим задоволені.