В Індонезії сталася моторошна катастрофа. Так, на нелегальній копальні сталося сходження зсуву. Відомо, що близько 60 золотошукачів опинилися під тоннами пухкої землі.

Про це стало відомо завдяки оперативному повідомленню видання CBC news.

За інформацією агентства з надзвичайних ситуацій Індонезії, з-під завалів вдалося врятувати 13 людей. На жаль, знайдено першого загиблого.

"Коли десятки людей займалися видобутком золота в цьому місці, раптово через пухку землю й численних шахт зламалися балки й опорні плити", - сказав представник агентства з надзвичайних ситуацій Сутопо Пурво Нугрохо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Операція з евакуації тривала всю ніч через кількість людей. Рятувальники припускають, що кількість жертв може зрости. Варто зазначити той факт, що центральний уряд Індонезії заборонив мілкий видобуток золота, хоча регіональна влада часто заплющює очі на золотошукачів в більш віддалених районах.

Варто нагадати, що в Афганістані в провінції Бадахшан зійшов смертоносний зсув. Катастрофа забрала життя тридцяти людей. Це сталося на золотовидобувному руднику, жертвами стали робітники. Ще 20 людей серйозно травмовано. Про це в неділю, 6 січня, інформує новинне агентство Reuters.

"Не менше 30 робочих на золотовидобувному руднику було вбито в результаті зсуву в північній провінції Бадахшан в Афганістані", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові в середу, 2 січня, під час проведення ремонтних робіт стався обвал, в результаті якого постраждав працівник ЛМКП Львівтеплоенерго. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради. Інцидент стався о 12.59, в районі вул. Академіка Сахарова (Франківський район). Як сказано в повідомленні, потерпілий 1961 року народження, працює слюсарем з ремонту у підрозділі Району магістральних теплових мереж. Він виконував роботи з пошуку витоку на магістральній мережі.

Нагадаємо, гора металу розчавила людей: переповнений пасажирський потяг зійшов з рейок, сотні жертв, рятувальники забули про сон.

Як повідомляв Знай.uа пекельний шторм на Канарах: оскаженіла стихія поховала людей разом з будинком.

Знай.uа писав, розтрощені будинки й гори бруду: у мережі з'явилося відео жахливої катастрофи.