Напередодні, біля школи №37 на Східному селищі в Херсоні, прямо на спортмайданчику, знайшли труп молодої дівчини – смерть настала через насильницькі дії.

Загиблу впізнали: нею виявилася місцева жителька, їй було всього 20 років.

Як кажуть судмедексперти, її жорстоко побили, так як кістки особи були переламані, а на тілі виявили безліч поранень.

Поліція повідомила, що загибла була звинувачена в крадіжці і нанесенні легких тілесних ушкоджень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Розпочато слідство за статтею про умисне вбивство.

Варто нагадати, що В Одесі співробітниками поліції був затриманий підозрюваний, який наніс тяжкі тілесні ушкодження чоловікові. Труп чоловіка був виявлений перехожими на розі Олександрівського проспекту і Малій Арнаутській. Про це повідомляє "od-news.com".

Раніше говорилося про те, що зовнішніх слідів насильницької смерті правоохоронцями виявлено не було. Але проведена судова експертиза показала, що чоловік загинув внаслідок отриманої черепно-мозкової травми.

В той же день знайшли підозрюваного. Ним виявився бездомний, як і жертва. Було встановлено, що обидва чоловіки ночували в підвалі, після того як вони посварилися один вдарив іншого милицею кілька разів. Після цього постраждалого винесли на вулицю, і тоді він помер.

Було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ( умисне вбивство), яке перекваліфікована за ч. 2 ст. 121 (умисне тілесне ушкодження). Слідчі заходи тривають.

Нагадаємо, У лісі під Харковом виявили обгризені людські кістки

В Харківській області в лесополоме знайшли обсмоктано тваринами труп. Про це повідомляє "NewsRoom".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Обвинувачені у вбивстві двох міліціонерів вийдуть на свободу: нардепи допомогли

У середу, 27 лютого, Дарницький районний суд Києва пом'якшив міру запобіжного заходу Андрію Романюку та Євгену Кошелюку, яких з 2015 року звинувачують у напад на АЗС і вбивстві міліціонерів.

Також Знай.ua" писав про те, що Українець повісився прямо на зупинці громадського транспорту: моторошні деталі