Нещодавно у Києві пройшов Comic Con - наймасштабніший фестиваль коміксів та косплею в Україні. На ньому збираються фанати фільмів та комп'ютерних ігор, а також наряджаються в улюблених персонажі. Кого-кого, а генерального прокурора України та політика Юрія Луценка з його дружиною Іриною Луценко ніхто не очікував там побачити.

Як виявилося, у фестивалі брав участь син Юрія та Ірини Луценко - 19-річний Віталій. Він косплеїв персонажа з гри Dark Souls, яка вважається однією з найкращих серед RPG-ігор.

"Коли діти виросли і самі можуть захищати маму. P.S. До речі, за цей костюм син отримав приз на Kyiv Comic Con", - підписала фотографію Ірина Луценко.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців
Показати ще

На фестивалі збираються представники та фанати поп-культури, аби познайомитися та обмінятися досвідом, почитати комікси та літературу, пограти, а також зяти участь у конкурсі на кращий косплей. Цього року на Kyiv Comic Con зареєструвалося 200 осіб. Віталій Луценко отримав приз за свій костюм.

Нагадаємо, нещодавно Український інститут соціологічних досліджень ім. Олександра Яременка та "Соціальний моніторинг" провели соціологічне опитування, згідно з яким вони отримали такі результати: за Володимира Зеленського готові проголосувати 27,3% респондентів, за Юлію Тимошенко 18,8%, і не набагато відірвався від лідера політичної партії "Батьківщина" Петро Порошенко - за чинного президента України готові віддати свій голос 18,2%.

Як повідомляв Знай.ua, Євген Кошовий, соратник кандидата у президенти Володимира Зеленського, попередив про підготовку провокацій під ім'ям їхньої політичної сили. Шоумен з популярної телепередачі "95 квартал" записав відеозвернення до українців. У ньому актор попередив, що "Команда Зеленського" не збирає жодних мітингів і акцій, а також попередив про можливі провокації з боку конкуруючих політичних сил.

Раніше Знай.ua повідомляв, що українцям показали зарплати міністрів і депутатів: майже "мінімалка", слів немає.