У Деснянському районі Києва, в лісі, 3 березня був знайдений труп жінки, на вигляд загиблій близько 60 років. Страшну знахідку виявили співробітники кінно-спортивного клубу. Бездиханне тіло лежало в ямі, всього в ста метрах від будинків по вулиці Ушицкой. В кишені у небіжчиці знаходився пакет з ліками. Про це повідомляє видання Інформатор.

Правоохоронці, викликані на місце події, оглянули труп і заявили, що смерть настала близько трьох днів назад - тіло встигло задубіти від морозу і вже почало розкладатися. Жінка лежала скрученої на дні метрової ями, що залишилася після вирубки коріння дерева. Слідів насильницької смерті на тілі не було.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Відсутність документів викликала у поліції труднощі при встановленні особи загиблої, зараз особистість та обставини смерті встановлюються.

Нагадаємо, дістали з дна річки: безвісти зниклих українців страшна смерть.

Також ми писали, що у Києві в пакеті знайшли мертве немовля: мама залишила вмирати.

Як зазначається, після огляду місця події та опитування свідків тіло дитини відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

У Києві в лісосмузі Дарницького району знайшли тіло немовляти.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Раніше ми повідомляли, що в одній з квартир Тернополя виявили труп. Сусіди були в шоці, так як не знали, що у них за стінкою вже два роки лежав труп і його не було кому поховати.

Сусіди розповідають, що проходячи повз квартири, вони відчували неприємний запах, але навіть не підозрювали про те жахіття, яке там відбувався.

Через два роки, 11 лютого, співробітники правоохоронних органів разом з родичкою загиблого, розкрили замкову щілину і зайшли в квартиру. Те, що вони там побачили вкинула їх у шок. Труп вже розклався.

Нагадаємо, співробітники правоохоронних органів Дніпра просять жителів упізнати труп, який був знайдений у валізі.

Як раніше повідомляв Знай.uа кияни в центрі міста виявили труп.

Знай.uа писав, у Київській області виявили вантажівку, в якій перебували десятки трупів.