В Запорізькій області сталося жорстоке вбивство місцевого жителя. У прес-службі обласного управління Національної поліції повідомили про те, що 3 березня, близько 20:30 надійшла заява про те, що в селі Мала Михайлівка знайдено труп чоловіка.

На місці поліцейські виявили тіло 63-річної людини і з'ясувалось, що напередодні потерпілий випивав разом зі знайомим, після чого між ними сталася сварка у ході якої знайомий наніс господарю будинку ножеві поранення. Після того як чоловік помер, гість обезголовив його.

Зараз підозрюваного затримали. За фактом умисне вбивства відкрито кримінальне провадження. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що Загорнутий у ковдру труп посеред Києва до смерті налякав жителів На вигляд чоловікові близько 40 років.У Києві виявили труп . У Києві виявили труп.У неділю, 7 жовтня, у Дніпровському районі Києва біля однієї з багатоповерхівок під балконом перехожі знайшли труп чоловіка, загорнутий у ковдру. Це сталося на вулиці Ярослава Гашека.Як повідомляє "Інформатор", на вигляд загиблому близько 40 років. За попередніми даними, це людина без певного місця проживання.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Стояв поруч з пістолетом: Прилепін розповів, як задумався про вбивство президента Путінський бойовик розповів, як у нього з'явилася така можливість. Скандально відомий російський письменник Захар Прилєпін, воював в рядах бойовиків "ДНР" і втік з Донбасу, розповів, як колись міг убити президента Російської Федерації Бориса Єльцина.В інтерв'ю російському виданню терорист розповів, що коли працював в охороні.

"Знай.uа" розповідав, що Підчистять сліди: за розслідування вбивства Захарченко візьметься ФСБ Російські силовики вже направили в Донецьк співробітників. У понеділок, 3 вересня, стало відомо, що Федеральна служба безпеки Російської Федерації буде розслідувати вбивство ватажка так званої республіки "ДНР" Олександра Захарченко.Так, російські силовики вже направили в окупований путінськими бойовиками Донецьк своїх співробітників.