Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції

Правоохоронцям сьогодні в 5:40 повідомили про те, що в переході станції "Проспект Гагаріна" лежить чоловік без ознак життя. За зовнішніми ознаками у чоловіка немає певного місця проживання. На його тілі не було виявлено видимих ознак насильницької смерті. Чоловіка відправили на судово-медичну експертизу.

У поліції розповіли, що інформація зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Основ'янського відділу поліції.

Зараз поліцейські встановлюють особу чоловіка і причину смерті.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо,що Страшна знахідка у метро шокувала киян Медики з'ясовують, від чого загинула людина. В столиці прямо біля метро перехожі натрапили на труп чоловіки.Про це повідомили у відділі комунікації Нацполиции.За словами правоохоронців, тіло лежало прямо на газоні біля станції метро "Берестейська".

Нещодавно "Знай.uа" писав,що У Києві знайшли труп, "по горло" нашпигований наркотиками: фото 18+ Жодних документів поліцейські знайти не змогли. Українську столицю шокував нічний інцидент. У ніч з 27 на 28 вересня біля станції метро "Позняки" біля магазину "Баул" виявлений труп мужчины. За оперативними даними медиків, причиною смерті стало передозування наркотиками.

Варто нагадати,що Пасажир київського метро помер на очах у всіх Трагедія трапилася на метро Святошин. У Києві на станції метро помер чоловік. Смерть настала практично миттєво, передає українська служба новин ТСН. Трагедія сталася на метро Святошин у неділю, 16 грудня. Правоохоронці повідомляють, що смерть констатували близько 18:40. Чоловік упав і втратив свідомість, смерть була миттєвою. Медики прибули за лічені хвилини, але виявилися безсилі.

"Знай.uа" повідомляв, що Трагедія в київському метро: чоловік помер на очах у всіх Причина смерті та особа померлого встановлюються. Зі слів правоохоронних органів, які працюють на місці події, все сталося близько 18:40. Чоловік раптово втратив свідомість і впав, після чого практично миттєво настала смерть.