Прикра подія трапилась у середу, 5 березня, у львівському салоні краси, що на вулиці О. Венеціанова. У приміщенні чадним газом отруїлися три працівниці закладу - 28, 24 та 22 роки.

Як повідомила прес-служба департаменту з питань цивільного захисту, приміщення салону обладнане двоконтурним газовим котелом. Працівники ПАТ "Львівгаз" тимчасово припинили подачу газу до салону краси.

Усіх трьох постраждалих госпіталізували до львівської обласної клінічної лікарні в стані середнього ступеню важкості.

За попередніми даними, в приміщенні салону краси був установлений 2-х контурний газовий котел. Начебто, нічого надзвичайного, аналогічні пристрої знаходяться у більшості приміщень. Але цього разу щось пішло не так.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Наразі правоохоронці з’ясовують всі подробиці і причини прикрого інциденту.

Нагадаємо, на Київщині моторошна трагедія забрала життя трьох людей: рятувальники не повірили своїм очам.

У ніч на суботу, 2 березня, в Київській області троє людей померли в результаті отруєння чадним газом.

Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Наразі вде відомо, що рятувальники отримали повідомлення про смерть трьох людей на Київщині у результаті отруєння чадним газом. Також стало відомо, що одній людині в будинку вдалося вижити. Його екстрено госпіталізували в найближчу медустанову.

Як повідомляв "Знай.ua", тисячі людей прийшли на похорон молодої пари у Бердичеві: без батьків залишилася маленька дівчинка. Їх тіла знайшли родичі у ванній кімнаті. Попередньою причиною смерті називають отруєння чадним газом. Та за словами очільника Бердичівського ВП Ольги Зінченко, остаточні висновки можна буде робити лише після розтину та проведення відповідних експертиз.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві багатоповерхівка ледь не злетіла в повітря: вчителька вирішила вкоротити віку. У одному з будинків Києва жінка напустила в приміщення газу, аби звести рахунки з життям.

При цьому вона ледь не знищила увесь під'їзд. 56-річна колишня вчителька молодших класів перерізала газовий шланг і сіла на кухні, очікуючи смерті.