У середу, 6 березня, в Мережі було опубліковано відео з камер спостереження, на якому відбувається напад на матір і брата російського журналіста Юрія Дудя. Інцидент, який трапився восени 2018 року в Москві, ледь не закінчився викраденням дитини. Тоді брат Юрія Дудя Ігор разом з матір'ю вів у дитячий садок свого сина – і піддався нападу групи чоловіків.

На запису, розміщеному журналістами, видно, як агресори налітають на сім'ю і намагаються забрати хлопчика.

Пізніше з'ясувалося, що причиною нападу став серйозний конфлікт Ігоря з його екс-дружиною Юлією, а нападниками виявилися його колишній тесть Геннадій з особистою охороною, які хотіли викрасти малюка.

У свою чергу Юлія звинувачує колишнього чоловіка в тому, що він не дає їй бачитися з її сином. А Ігор стверджує, що жінка сама провокує скандали і навіть намагалася його вдарити.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зараз в московському суді розглядається кримінальна справа проти Юлії та її батька Геннадія. За версією слідства, вона намовила батька-бізнесмена викрасти хлопчика. У той же час Геннадій заперечує всі звинувачення в нападі на родичів.

Примітно, що батьки 32-річного журналіста Юрія Дудя - українці за національністю. Сам Юрій називає себе українцем за національністю і російською людиною - з почуттями і громадянством.

Юрій Дудь - російський спортивний журналіст і відеоблогер. Коли працював головним редактором видання Sports.ru, заступником генерального директора. Ведучий авторського шоу на YouTube-каналі "вДудь", він бере інтерв'ю у відомих журналістів, бізнесменів, діячів мистецтва, інтернету і політики. Зараз на його каналі 4,5 млн підписників і понад 476 млн переглядів.

Нагадаємо, що поліція Москви відмовлялася розслідувати побиття мами Юрія Дудя. На Анну Степанівну напали ще восени - вранці, о восьмій годині.

Як повідомляв портал Знай.uа, слова українського журналіста Дмитра Гордона про час, коли Росія поверне Крим Україні, викликали у російського блогера Юрія Дудя зухвалу посмішку.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Гордон звернувся до заступника голови Кіровоградської області Ігоря Степури, який на своїй сторінці в Facebook побажав йому смерті.