Окупований Донецьк здригнувся від потужного вибуху. Про це повідомило місцеве так зване "МНС". На даний момент собщается про одного постраждалого.

Зазначається, що інцидент, через який постраждала одна людина, стався на території Кіровського району міста. "Місто Донецьк, Кіровський район, вул. Петровського, квартира на другому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Стався вибух побутового газу, в результаті чого постраждав чоловік 1974 року народження. Він госпіталізований в міську лікарню", - йдеться в повідомленні.



Більше того, в фейковому відомстві зазначили, що в результаті вибуху було нанесено пошкодження стельового покриття на площі 8 кв. м, меблі, вибиті вікна і дверні блоки.

Нагадаємо, раніше Одеса здригнулась від страшної пожежі: на місці авто залишився лише попіл.

Нагадаємо, що Вогонь і крики про допомогу: велика пожежа забрала життя трьох людей Вогонь спалахнув напередодні ввечері у приватному одноповерховому житловому будинку по вулиці Джерельній на площі 35 кв. м. В 22:58 підрозділами Держнс пожежа на площі 35 кв. м була ліквідована. До гасіння залучалися 11 чоловік особового складу та три одиниці рятувальної техніки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що У Києві на Дарниці спалахнула масштабна пожежа, всі в чорному диму: відео За інформацією свідків, горять склади.

"Знай.uа" повідомляв, що Згорів живцем: страшна пожежа у Дніпропетровській області забрав життя дитини Вогонь розгорівся в житловому будинку на Дніпропетровщині.