Ввечері в п'ятницю, 15 березня, на вулиці Адмірала Макарова, біля ресторану швидкого харчування McDonalds в Миколаєві сталася стрілянина.

Цю інформацію повідомляє кореспондент "Новин-N" прямо з місця події.

Очевидці розповіли, що між водієм "Форда" і пасажиром таксі спалахнула суперечка про те, хто з них перший заїде на "Максдрайв" (чергу за продукцією ресторану "Макдоналдс"). В ході конфлікту, пасажир вийшов з таксі, підійшов до водія "Форда" і вдарив його в обличчя. Після цього, водій дістав травматичний пістолет і заявив, що відкриє вогонь. Пасажира таксі загроза не зупинила, і він зробив спробу забрати зброю. Тоді водій вистрілив у корпус чоловікові. Свідки стверджують, що пасажир таксі перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На місце події прибула швидка допомога, яка відвезла потерпілого. Про його стан нічого не відомо. Зараз поблизу "Макдоналдса" декілька екіпажів поліції, які з'ясовують усі обставини конфлікту.

Нагадаємо, у центрі Дніпра в середу сталася стрілянина. Співробітники спецпідрозділу КОРД затримали зловмисників.

У Дніпрі в середу, 6 березня, на перетині Троїцької і Староказацкой сталася стрілянина. Співробітники спецпідрозділу КОРД затримали зловмисників, повідомляє Інформатор. Один із затриманих — кримінальний авторитет Володимир Щегольков по кличці "Арієць".

Зазначено, що спочатку через інцидент на Староказацькій в обидва напрямки утворилася пробка, пізніше вулицю зовсім перекрили, а пішохідну частину обгородили стрічкою.

Раніше ми писали, що Дніпрі невідомі люди відкрили стрілянину по людям з балкона житлового будинку. Місцеві правоохоронці повідомляють, що інцидент стався вчора, 16 лютого. В наслідок цього пригода постраждали люди.

Місцеві правоохоронні органи розповідають, що у злочині підозрюють двох чоловіків, яких одразу й затримали на період розглядів.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, все залите кров'ю: у популярному київському кафе влаштували страшенну стрілянину, столиця на вухах

Як писав "Знай.uа", ярмарок перетворився на криваве побоїще: невідомий відкрив вогонь по перехожих.