У Харкові сталася аварія. Співробітниця поліції збила літнього чоловіка просто на пішохідному переході. Від отриманих травм він помер у лікарні.

Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції України в Харківській області.

"За даним фактом керівництвом ГУНП в Харківській області призначено службову перевірку. Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 березня близько 11:30 на вулиці Полтавський Шлях", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що ДТП сталася у п'ятницю 8 березня. Жінка була за кермо легковика марки "Toyota". Вона вчинила наїзд на 65-річного пішохода. На місце події прибули медики та поліція.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Потерпілого доправили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги з численними травмами та забоями. Його стан був тяжкий. Медики 8 днів боролися за життя чоловіка. Та 14 березня він помер.

За кермом транспортного засобу знаходилася працівниця відділу одного зі структурних підрозділів ГУНП в Харківській області.

За даним фактом слідчими були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Зараз матеріали кримінального провадження направлені в прокуратуру.

Трагічна дорожньо-транспортна пригода також трапилась вранці в суботу, 9 березня. У аварії на вулиці Нижньоюрківська в Києві автівка влетіла в огорожу. Автомобіль Daewoo, уникаючи зіткнення з Mercedes, врізався в огорожу. Цим самим не залишилось шансів вижити у пасажира.

Нагадаємо, у Києві п'яний підліток протаранив патрульних на викраденому авто: термінова госпіталізація. Хлопець весело утікав від копів, але тепер його чекає суворе покарання

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Під Києвом авто зім'яло в коржик, п'ять жертв: підлітки каталися вночі

Також "Знай.ua" писав про те, що смерть Марини Поплавської спровокувала новий скандал довкола "Дизель шоу".