На трасі Чернігів - Київ сталася ДТП, в якій постраждали три водія і лось.

Про інцидент передає "Чернігів. Оперативний".

За словами свідків, на трасі М-01 близько с. Топчіївка три машини, серед яких була карета швидкої допомоги, переїхали лося.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За попередньою інформацією, автомобіль “КІА” збив тварину, а після цього «швидка» і ще одне авто наїхали на нього. Лось загинув на місці. У результаті машини отримали механічні пошкодження.

Ні водії, ні пасажири не постраждали.

Варто нагадати, що У Харкові сталася аварія. Співробітниця поліції збила літнього чоловіка прямо на пішохідному переході. Від отриманих травм він помер у лікарні.

Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції України в Харківській області.

"За даним фактом керівництвом ГУНП в Харківській області призначено службову перевірку. Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 березня близько 11:30 на вулиці Полтавський Шлях", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що ДТП сталася в п'ятницю 8 березня. Жінка була за кермом легковика марки "Toyota". Вона скоїла наїзд на 65-річного пішохода. На місце події прибули медики і поліція.

Також ми писали про те, що В Одесі сталася страшна аварія. Автомобіль Mersedes збив чоловіка, той помер на місці від отриманих травм.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Смертельна ДТП сталася близько 7:00 ранку в суботу, 16 березня, на перехресті Люстдорфської дороги та вул. Бреуса. Автомобіль марки Mersedes наїхав на чоловіка, якому ймовірно було 35-40 років. Після зіткнення з людиною, іномарка влетіла в дерево.

Нагадаємо, Копи влаштували безглуздий хаос на дорозі: знесли все "зайве", навіть водія

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Ще одна Зайцева на дорогущій машині влаштувала криваву ДТП: люди летіли, як кеглі

Також Знай.ua" писав про те, що Чоловік озброївся мачете і влаштував бойовик прямо в центрі Києва