Від ув'язнених Жовтоводської колонії надійшов сигнал про їх масове побиття групою швидкого реагування.

Про це зазначається в ефірі одного з телеканалів.

Відомо, що на інформацію відразу ж відреагувала харківська правозахисна група, яка вже зробила перші висновки.

Відзначається, що між в'язнями колонії та адміністрацією закладу стався конфлікт. Нібито ув'язнені навіть готували бунт проти нинішнього керівництва, проте з метою контролю вони пішли на силове врегулювання ситуації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялось, що підприємець Борис Герман, засуджений за замах на відомого журналіста Аркадія Бабченко, просить його звільнити. Про це говориться в матеріалах судової справи.

Адвокати Германа подали клопотання про його звільнення з колонії через важку хворобу. Ірпінський суд почав розглядати прохання "вбивці" Бабченко у січні 2019 року.

Суд призначив лікарський огляд Германа. До того ж, начальник колонії повинен надати, крім особистої справи, характеристику поведінки "організатора вбивства" під час його ув'язнення.

Згідно з даними судового реєстру, Герман відбуває покарання у Бучанській виправній колонії (№85). Він сам брав участь у судовому засіданні по відеоконференції. Захисниця Германа, Діана Назаренко, відмовилася коментувати його хворобу.

Нагадаємо, суд засудив колишнього політтехнолога Партії регіонів і керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта ще до 3,5 років ув'язнення.

Так, суддя Емі Берман Джексон Федерального окружного суду у Вашингтоні засудила Манафорта через здійснення ряду злочинів - відмивання грошей, перешкоджання правосуддю, неповідомлення про лобістську роботу, яка принесла йому прибуток у вигляді десятків мільйонів доларів за десять років.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі показали найчарівнішу в світі злодійку.

Також "Знай.ua" писав, що в'язниця скандального дружка Януковича краще вашого курорту.

Бігус добиває Порошенко: президент відповідальний за корупцію Гладковського