Екс-радник Януковича і керівник виборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт буде відбувати своє тюремне покарання у Федеральній виправній інституті в Камберленде, штату Меріленд, також іменований як "Club Fed".

За шахрайство Манафорта засудили до 3,9 років ув'язнення. Однак страждання укладеного скрасять умови в'язниці, які більше схожі на курорт.

У цій в'язниці немає замків на дверях та огорож з колючого дроту, а члени сімей ув'язнених можуть залишатися на ніч у спеціальних кімнатах. Цей об'єкт має мінімум охорони і навколо оточений густими лісами.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Манафорт зможе відправляти і отримувати пошту, здійснювати телефонні дзвінки, бачитися з відвідувачами в обраний час раз на тиждень, а також мати щоденний доступ до електронних листів.

Крім того, у в'язниці є спортзал, майданчик для софтболу з біговою доріжкою і телевізори, на яких крутять спортивні канали.

Засуджені мають можливість займатися навчанням, у тому числі з музичним, діловим і освітнім програмам. Вони також можуть вільно виходити з приміщення, коли вирішують займатися роботою у дворі.

Максимально у в'язниці міститься до 500 ув'язнених, але зазвичай їх навіть менше. Для членів сім'ї тут обладнані кімнати з двоспальними ліжками. Кожні вихідні в "Будинку Магдалини" залишаються 16 чоловік.

Ліжка доступні в п'ятницю і суботу вночі, і для гостей передбачено харчування. Ліжка прикрашають барвисті ковдри, які зроблені засудженими.

Нагадаємо, справа Манафорта "перезавантажують", виникла страшна таємниця. Манафорт збрехав слідчим.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп жваво відреагував на арешт Манафорта. Трамп докладно розповів, що думає про його арешт і зв'язки з Кремлем.

Знай. ua писав, що Манафорту оголосили вирок. За шахрайство Манафорт отримав перший вирок і незабаром почує ще один.